Share This Post

Okategoriserade

Vill du medverka i ett konstprojekt?


www.projectdreamsof.com

Vi är Linus och Maria, två studenter från Forsbergs Skola i Stockholm som nu gör vårt examensprojekt och vill ha din hjälp.

Vi finner det intressant hur kommunikation kan variera beroende på vem man är. Alla personer kommunicerar olika, och alla sätt är rätt. Vi vill med ”Dreams of” skapa öppenhet och förståelse för olika sätt att använda kommunikation och uttryck.

I projektet ”Dreams of” låter vi personer med högfungerande autism (Asperger syndrom) uttrycka sina framtidsdrömmar genom konstverk. Genom projektet skapar vi gemenskap, förståelse och acceptans. Vi uppmärksammar också personer med autism.

Vi har valt att arbeta med kommunikation via konst då vi själva helst kommunicerar genom färg och form. Tillsammans visar vi hur kommunikation och uttryck kan skapas med hjälp av olika medel. Att kommunikation är anpassningsbart.

Vi drömmer om ett öppnare och mer förstående samhälle. Vad drömmer du om? ”Dreams of” kommer ha sin första utställning på Forsbergs slututställning i maj 2017.

VI SÖKER:
Unga vuxna (20-30 år) med högfunktionell autism (asperger).

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR
Du uttrycker din dröm om framtiden i ett konstverk. Du väljer att göra ditt konstverk i lera, färg eller fotografi.

VARFÖR DU SKA VARA MED?
Du har nu möjlighet att få ställa ut ett konstverk på Forsbergs slututställning i Stockholm den 18-20 maj. Vi har en lokal där konstverken kan skapas och förser dig med material för konsten.

Ditt konstverk kommer att ställas ut för allmänheten och kan bli publicerat i media.
Om du finner detta intressant eller har frågor får du mer än gärna höra av dig!

Kontakt:
maria.ahgren@student.forsbergsskola.se
www.projectdreamsof.com
Email: maria.ahgren@student.forsbergsskola.se
Instagram: @projectdreamsof

Share This Post

Lost Password

Register

Skip to toolbar