Share This Post

Okategoriserade

Välkommen till Sociala nätet 2.0


Välkommen till Sociala nätet 2.0

Vi på Kooperativet Mediagruppen Karlstad är stolta över att kunna presentera Sociala Nätet 2.0.

Som tidigare besökare säkert vet så har Sociala nätet varit ute på nätet en väldigt långt tid, och sajten har varit ganska lika över åren. Tiden är nu kommen för en rejäl uppdatering.

Vi har har gjort om hela sidan från grunden, mekaniken, layouten bilder och loggor, vi hoppas att ni besökare kommer att gilla det nya utseendet.

Att den nu är öppen för besökare betyder dock inte att sidan är färdig, vi håller på och jobbar med att lägga till än mer funktioner på sidan. Som för förhoppningsvis kommer att uppskattas av er besökare.

Material från Sociala Nätet 1.0

Vi har lyckats föra över stora delar av alla inlägg som var med på Sociala Nätet 1.0. Så att ni kan hitta äldre material som ni är intresserade av. Arkivet är massivt med ca 11 000 poster, vissa problem kan finnas med materialet, men vi hoppas lösa detta i sinom tid.

Nyhetsbrevet

Vi kommer tämligen snart sända ut ett kort nyhetsbrev för att kunna verifiera alla adresser som ni besökare har gett oss. Vill du prenumererar på så hittar du möjlighet att anmäla dig till höger på vår hemsida.

Kalendarium

Vi håller även på och uppdaterar kalendariet med evenemang, mässor, inbjudningar till föreläsningar och mycket mer – så glöm inte bort att kika in där då och då för att se om du finner något som intresserar dig.

Varmt välkommen!

Hälsningar

Kooperativet Mediagruppen Karlstad

Share This Post

Lost Password

Register

Skip to toolbar