Share This Post

Socialt arbete

Socialchefer måste ta ansvar för socialsekreterarnas arbetsmiljö

Sådana som jag – socialchef och ytterst ansvarig för verksamheten – måste kliva fram och ta ansvar för socialsekreterarnas arbetsmiljö. Jag och mina kollegor i Sverige måste ta ansvar för att arbetsintroduktioner fungerar, att ledarskapet är bra samt att det finns resurser för att bedriva ett kvalitativt socialt arbete. Vi har ett ansvar att föra en konstruktiv dialog med beslutsfattande politiker. Jag hör alldeles för mycket gnäll från mina kollegor som tycker att ingen lyssnar på dem och att de inte kan påverka. Är det så det är tycker jag att man ska kliva av sitt uppdrag som socialchef. Det skriver socialchef Mikael Lekfalk.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar