Share This Post

Okategoriserade / Socialt arbete

Semester från jobbet eller jobb på semestern?

Idag är det grått mellan träden, men att det är sommar är ju helt uppenbart efter förra veckans värmebölja. Så nu är det bara att välja om vi ska resa till någon fantastiskt spännande plats, bygga något fantastiskt snyggt på huset eller umgås med en massa spännande människor. Det finns ju inget fel i något av det där, men ibland blir det bara för mycket av det goda. Dessutom läser vi jobbmail på semestern och får läsa i tidningarna om hur vi ska koppla av. För första året sedan jag började arbeta med Sociala Nätet tänker jag låta bli att läsa jobbmail denna sommar. Och låta bli att uppdatera nyheter. Theresia Wikström, även känd som 80-talistsystern, kommer att ta hand om mailen och uppdateringarna. Hör gärna av er till henne om ni har tips eller synpunkter! Laddar bara lite grann tankemässigt för första blogginläggen i augusti. Passion ska det handla om. Passion och socialt arbete. Men passion behöver vila också, så det ska jag ta först.

En god sommar önskar jag er alla!

ps. Jag brukar ju passa på att tipsa om något och då måste det bli ett tips till hängmattan eller filten. Med risk för att verka fantasilös blir det socionombok då också. Så rafflande och insiktsfullt som socionomen Inger Alfvén skriver, så är det en ren njutning att läsa. ds.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar