Share This Post

Okategoriserade / Socialt arbete

När det är dags för val måste de socialpolitiska frågorna lyftas fram!

Här i vår gästblogg på Sociala Nätet kommer Christer Engelhardt (S) och Maria Kornevik Jakobsson (C) att vara gäster under en månad och då är ämnet socialpolitik på agendan. Båda våra gästbloggare sitter i riksdagen och är ledamöter i socialutskottet.

Christer Engelhardt bor i Visby på Gotland och har under många år arbetat som diakon i kyrkan. Han sitter i riksdagen och är ledamot i socialutskottet där han för den socialdemokratiska riksdagsgruppen ansvarar för politikområde alkohol, narkotika, tobak och spelberoendefrågor.

Maria Kornevik Jakobsson är utbildad familjeterapeut/ kurator med gestaltutbildning, familjeterapiutbildning, KBT och handledarutbildning med interaktionistisk inriktning. Hon har en bakgrund som gymnasielärare i psykologi och barn- och ungdomskunskap. Maria har lång erfarenhet av utvecklingsarbete med individer som barn och unga vuxna, med familjer och med handledning för arbetsgrupper.

Dessa två personer kommer att ta chansen att berätta om vad de står för och vill verka för om de vinner valet i höst. Ta chansen du också och kommentera och ställ frågor till dem!

Välkomna till tema socialpolitik i bloggen!

Redaktör Kristina Granath

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar