Share This Post

Okategoriserade / Socialt arbete

Intresserad av forskning i socialt arbete i hälso- och sjukvården?

Jag sitter oftast och arbetar ensam, men när jag å andra sidan är på olika arrangemang så möts jag av så otroligt många engagerade människor. Dagens disputation är inget undantag. Det finns ett nätverk för socionomer inom hälso- och sjukvården som forskar och även där finns engagemang.


Det är speciellt att vara socionom i sjukvården, det är en värld där den medicinska kunskapen står högt och det inte alltid är självklart att andra perspektiv ska ha utrymme. Utifrån det perspektivet är det bra att socionomer bedriver forskning också på de medicinska fakulteterna. Nätverket arbetar också för ökade mötesplatser mellan akademiska företrädare för socialt arbete och verksamma forskare och praktiker i psykosocialt arbete i hälso- och sjukvården.


Om du arbetar inom hälso- och sjukvården och är intresserad av forskning, kan du ta kontakt med nätverket för att få tips om hur du kan komma igång med forskning och för att få kontakt med andra som forskar.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar