Share This Post

Böcker / Metoder / Okategoriserade / Psykiatri

Hitta nya vägar i känslornas labyrint


Hitta nya vägar i känslornas labyrint

ID: 2704346233
Författare: Ilsa Sand
Förlag: Libris
ISBN: 9789173873123
Utgivningsår: 2103

Känslor är något som vi har – inte något som vi är. Vi kan välja att ge oss hän åt känslan i stunden, eller så kan vi välja att ta ett steg tillbaka och göra något annat. Ju säkrare du är på vad du känner just nu, desto lättare blir det att hitta rätt.

Tårar av sorg? Eller tårar av lättnad, frustration, ilska eller trötthet? Känslor kan vara en riktig labyrint, och det är inte alltid vi förstår ens oss själva.

Hitta nya vägar i känslornas labyrint är en guidebok för var och en som vill förstå sig själv och sina känslor – och kanske andra människor och deras känslor – bättre. Den vänder sig också till psykoterapeuter, psykologer och andra som arbetar med behandling.

Ilse Sand är psykoterapeut, teologie kandidat och en efterfrågad föreläsare i sitt hemland Danmark. Hon har tidigare gett ut boken Älska dig själv, en bok om sensitiv begåvning, som också blivit översatt till svenska och blivit mycket uppmärksammad.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar