Share This Post

Brukarinflytande / Okategoriserade / Socialt arbete

Brukarinflytande – samtal med Ann Jönsson och Mårten Jansson

Nu är det dags igen! Den här gången har jag träffat Ann Jönsson, utredare på Socialstyrelsen och Martin Jönsson, från NSPH. Vi talar om brukarinflytande och om varför alla helt plötsligt tycker att brukarinflytande är så bra? Är det bara bra? Och om det nu är så bra, vilken påverkan får det egentligen på vårt arbete och i våra organisationer? Vi pratar om organisationsutvecklingsfaktorn, hur arbetet kan bli roligare och om risken med att brukarinflytande hamnar på allas läppar!

I vårt bibliotek kan du läsa mer om brukarinflytande, KLICKA HÄR. Forskning om brukarinflytande hittar du på vår systersida SocialVetenskap.se, KLICKA HÄR.

Här kommer det nya avsnittet! Lyssna här eller på Itunes (Sök Sociala Nätet).

Avsnittet sponsras av KomLitt som ger ut böcker både om brukarinflytande och aktuell lagstiftning. Alldeles nytt är två böcker om Socialtjänstlagen och LSS. Dessutom kommer denna bok i nytryck om brukarmedverkan:
541-3-brukarmedverkan 581-3-sol-2014-large582-3-lss2014

Allt gott
Kristina

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar