Share This Post

Okategoriserade / Socialt arbete

Bloggare Kristina Granath: Tänk om vi kunde göra ännu bättre?

Det finns många saker som jag gärna diskuterar kring insatsen kontaktperson och som jag hoppas kommer att få utrymme i denna blogg. En av de saker jag reflekterar över är ordet evidens. Detta lilla ord som definitivt är på modet och som definitivt är en viktig aspekt på det sociala arbetet. Trots att denna insats är så vanlig, är det ju klent med forskning och det får mina tankar att spinna vidare.

Vet vi verkligen att insatsen kontaktperson är en bra insats? För vilka är den bra? För alla? Och finns det situationer eller klienter när kontaktperson inte är bra? Och skulle man med små justeringar kunna göra insatsen ännu bättre? Tanken fascinerar mig. Det går inte att missa att kontaktpersonsinsatsen är mycket uppskattad och tänk om man med hjälp av systematiserad kunskap skulle kunna finslipa insatsen ännu mer. Nå ännu längre.

Kristina Granath, redaktör

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register

Skip to toolbar